Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
Din vinliste er tom.
×

Advarsel

Assign the component VirtueMart to a menu item

Om oss

PlusVini AS er et selvstendig importselskap av vin og brennevin som fokuserer på å tilby det norske markedet et bredt utvalg kvalitetsprodukter i alle prisklasser. Selskapet importerer, markedsfører og selger produkter fra klassiske vinland i Europa, samt fra den nye verden. Kvalitet og tradisjon er viktig, men også nysgjerrigheten på det nye og unike. Vin-verden er i konstant utvikling og det er derfor viktig å ha en god oversikt over nye trender og produsenter som skaper noe nytt.

De ansatte i selskapet har lang erfaring med import av vin og brennevin og vi vektlegger gode relasjoner med både vinprodusenter og det norske markedet. Å arbeide med vin er en livsstil. Alle her er entusiaster og vi elsker å jobbe med verdens beste produkt; vinen. Vi leter like gjerne etter viner i lavere prisklasser som overrasker våre forventninger som å nyte en topp-vin som lever opp til sitt rykte.

PlusVini AS’ største kunde i det norske markedet er Vinmonopolet. En god distribusjon er viktig og alle selskapets produkter er tilgjengelig for våre Horeca-kunder gjennom et mangfoldig utvalg grossister over hele landet.

PlusVini AS er et datterselskap av Vinestor AS, som er en av landets ledende aktører på det norske vin- og brennevinsmarkedet. Vinestor AS bistår PlusVini AS med administrative oppgaver knyttet til økonomi, logistikk og markedsføring.

Gå til Vinestor AS sin hjemmeside